Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dissabte, 20 de març del 2010

20/03/2010 - Cap de Setmana a Can Valentines -


- Dia 1 -


Des de que vaig entrar al CSIC, any rere any hem anat a celebrar una calçotada a casa de la Carme (companya de tesi). Aquest 2010, tot i que ella ja no treballa amb nosaltres, no ha estat una excepció! D'aquesta forma comença el viatge fins a Can Valentines :)

Així aquest cap de setmana, concretament avui al matí, hem marxat dora per gaudir de la calçotada el mateix dia. Com que al arribar fèia un dia força maco, hem estat jugant una estona a "Volei" per fer ganes de dinar i riure una estona. Cap a les 12h hem baixat a la zona del cobert, on el pare de la Carme ens havia deixat tot el kit-calçotada preparat (fusta, branques, bidons + suports, diaris...). Per si el foc no s'encenia a la primera, hem començat dora amb els preparatius, i evidentment, tot ha sortit a la perfecció, així que els calçots han quedat fets abans que arribéssin tots els comensals a les 14h.















Després de mantenir les brases una estona per fer la carn quan estiguéssim tots, ha començat el tiberi fins a deixar els estómacs a rebentar (ja se sap amb aquests esdeveniments). Al saber que jo m'havia pujat la bicicleta, el "Mundi" i "l'Algues", parella de la carme i amic d'ells, respectivament, han dut les bicis també. Així, després de dinar hem sortit a fer una bona volta, baixant torrents, pujant i resseguint part de la Serra de Castelltallat per acabar enfilant-nos dalt l'Observatori mentre els altres visitaven Pinós en cotxe.



















El vespre ha estat tan entretingut com sempre, joc dels personatges abans de sopar (més lleuger: amanida, restes de carn a la brasa i "foundee" de fruita i xocolata xDD) i finalment partides interactives al UNO (amb normes clar jeje). Entre les 3 i les 4 del matí, hem decidit fer la darrera partida i anar a recuperar forces per llevar-nos demà!



















Bona nit,

L'Avi Salmó des de Can Valentines a la Serra de Castelltallat

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
http://picasaweb.google.es/oktopusgarden/CapDeSetmanaValentinesIDAEACSIC32010#

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger