Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dijous, 1 d’abril del 2010

01/04/2010 - Setmana Santa a Andorra -


- Dia 2 -

Aquest matí ens hem llevat amb un preciós dia, que enviava rajos de llum a través de les muntanyes que es vèien des de l'habitació. Entre 9 i 10 hem baixat a esmorzar i quina ha estat la meva sorpresa al trobar-me un buffet lliure ben abundant! Definitivament he menjat massa: pastes, torrades, saltxitxes, ou remenat, sucs, llet, bacon...millor no seguir!



Després, tal i com vam quedar ahir amb el Lluis, ens hem reunit a la porta de l'hotel per fer una volta i xerrar una mica abans de que entrés a treballar! Bàsicament ens hem posat al dia ja que fa temps que no ens vèiem, suposo que ens podrem acomiadar abans de que marxi cap a Eivissa a fer la temporada d'estiu.

Tant ahir com avui ha fet força bon dia així que hem aprofitat al màxim per fer les darreres visites a les tendes i acabar amb els encàrrecs que ens han arrivat via sms :P Finalment, després de dinar (tard) uns pinxos, hem tornat a agafar el cotxe per baixar cap a casa!

Hi havia força cua a la duana, així que hem tingut la sort de que ens han obert el pas alternatiu sense haver de parar i cada cop hem anat millorant el trànsit fins arribar a Terrassa al vespre :)

En resum, el dia ha estat intens, i encara em faltava quedar amb el Pau per baixar fins a Coma-ruga. Finalment, hem anat a sopar amb els pares de l'Astrid i uns amics seus a St. Cugat, i allà m'he trobat amb ell per baixar a la platja!

S'inicien així els tradicionals dies de Setmana Santa a Coma-ruga on toca realitzar el primer bany de l'any, a part de gaudir de l'esport i els jocs de taula fins altes hores de la matinada :D

L'Avi Salmó escoltant "In my head" de Jason Derülo

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
http://picasaweb.google.es/oktopusgarden/SetmanaSantaAAndorra32010#


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger