Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

divendres, 2 d’abril del 2010

02/04/2010 - Setmana Santa a Coma-ruga -


- Dia 1 -


L'any amb menys espectatives de tots els que hem organitzat a Coma-ruga ha resultat ser el més complet. Aquestes coses passen. Com cada any, hem mirat d'organitzar uns quants dies al pis de la platja amb els amics per fer el primer bany de l'any i aprofitar el solet primaveral. Finalment, només havíem de baixar el Pau (de dijous nit a dilluns) i l'Alberto (de dissabte a dilluns) però resulta que aquest matí hem rebut una trucada i ens hem trobat 5 persones a la platja! És el que té tenir amics comuns amb cases o pisos a la mateixa zona :)

Així, el Pau i un servidor, ens hem trobat amb l'Anna, la Marina i l'Ignasi per començar a agafar solet, jugar a futbol i a tenis-platja intensament, i fins i tot he fet ja el primer bany de l'any!! L'aigua estava gelada però era suportable entrar-hi un parell de minutets :P

Com que només erem 5 avui, hem pujat tots a dinar plegats (arrosset de la mama) i repetir exercici a la tarda (sports-time)! Es nota que ha cuinat la meva mare perquè la paella era per 2...i hem pogut dinar 5 persones amb plat únic ben carregat jajaj.

Al vespre, ens hem acostat a sopar a Cubelles, on ja havien arribat el Raul i la Neus i hem jugat a un joc de taula que requereix força gent (BANG). Després d'una primera partida temptativa provant el sistema, n'hem fet una altra i la gent s'ha cansat, així que hem anat tots a dormir.

Demà serà un altre dia,

L'Avi Salmó des de Coma-ruga

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
http://picasaweb.google.es/oktopusgarden/ComaRugaSetmanaSanta42010#


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger