Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

divendres, 9 d’abril del 2010

09/04/2010 - El Rapte del Serrall (Òpera al Liceu) -


Aquesta tarda, ens han convidat a veure un pre-assaig general d'una òpera de Mozart que s'estrenarà dilluns vinent al Liceu de Barcelona. El Rapte del Serrall ens porta de viatge uns quants segles enrera per descobrir uns arguments força utilitzats ja: temes d'esclaus, amors, síndrome d'Estocolm i final feliç es barregen en aquesta obra!


Amb ganes de visitar el Liceu (feia temps que no hi entrava), hem anat amb l'Astrid, l'Anna i el César, convidats pel Quim. L'Òpera, degut al seu horari i durada, se m'ha fet pesadeta al principi perquè combinava teatre amb cant (estil anomenat "singspiel"). De totes formes, la visita de l'interior de l'edifici i l'actuació (cantada) dels artistes ha estat genial!
















En termes generals, qui més qui menys ha fet alguna "cabezada" i, sobretot a la nostra zona de platea, hi ha hagut gent que ha abandonat el teatre abans d'hora per poder passejar per Barcelona. De totes formes, l'ovació final ha demostrat que hi havia un bon treball per part dels artistes (sobretot la que fèia el paper de Konstanze: Diana Damrau i l'Osmin: Franz-Josef Selig).

Després d'estar 4 hores allà dins, el sopar als Piratas, tastant 16 formatges diferents ha estat el perfecte colofó per finalitzar la setmana laboral!

De moment, amb la panxa plena és hora de dir bona nit i fins la propera.

L'Avi Salmó escoltant "4-3-3" de Els Amics de les Arts

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
http://picasaweb.google.es/oktopusgarden/OperaAlLiceu42010#


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger