Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

diumenge, 18 d’abril del 2010

18/04/2010 - Cap de Setmana de bici -


Ha estat un cap de setmana de cicloturisme al complet. Cada excursió ha comportat un tipus de viatge diferent. Ahir vam fer una sortida en bicicleta des de Sabadell per resseguir les rieres fins arribar a la desembocadura del Besós al Mar Mediterrani. Un viatge que va començar fa uns dies, quan el Santi va anar fins a la Barceloneta i va descobrir que el camí estava ben arreglat.

Així, ahir vam sortir dora de Sabadell per ensenyar-me la ruta, i al arribar a la platja de Sant Adrià, vam dirigir-nos cap al nord per atravessar Badalona (el seu port), Montgat, i arribar al Masnou! En total, finalment vam fer uns 70 km. entre anada i tornada. Per sort, el camí és força planer tant de baixada com de pujada i realment està molt ben arreglat! Totalment recomanat :)














Aquest matí, hem fet una sortida més tranquileta per a que vingués l'Astrid i hem anat fins a la Hípica- Camp de Golf entre Sabadell i Terrassa. A la tornada, hem passat pel trenet del Parc Catalunya de Sabadell i cap a casa, el temps ha aguantat i no hem passat calor, així que perfecte!



Un nou viatge esportiu :)


L'Avi Salmó escoltant "It's not over" de Daughtry

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
http://picasaweb.google.es/oktopusgarden/CapDeSetmanaDeBici42010#

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger