Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dissabte, 27 de març del 2010

27/03/2010 - Cap de Setmana Fontclara -


- Dia 1 -


A vegades, els viatges sense tenir clar el destí són interessants. Avui haig de reconèixer que no sabia on estava Fontclara fins fa pocs dies. Uns amics dels pares de l'Astrid hi tenen una petita casa i sempre comentaven que hi havíem de pujar tots plegats.

Aprofitant que a tothom li anava bé, hi hem anat avui al matí per tenir dos dies complets. Només arribar, l'Astrid i un servidor hem agafat les nostres bicis i hem anat cap a Ullastret (a uns 4-5 km) gaudint de la tranquilitat dels caminets. I és que realment, la zona és ben plana i s'hi pot fer bicicleta molt agradablement (tot i que ella ha patit en una pujadeta inicial jeje)! Al tornar al poble, hem fet uns llançaments a la pista de bàsquet mentre esperàvem que arribéssin els altres.

A l'hora de sortir en bici amb els "homes" de la casa, hem descobert que una de les bicis tenia el "pitorro" de la càmera encallat i s'havia de canviar. Així que l'Astrid i la seva mare anaven a Torroella de Montgrí a passejar i els homes a buscar el recanvi. Per tant, jo he sortit sol en bici a descobrir caminets i finalment, he decidit anar fins a Torroella també al veure que no hi havia masses quilòmetres de distància! Allà m'he trobat amb les dones, he aconseguit un mapa i he dissenyat un camí de tornada passant per Gualta i Fontanilles, així que he quedat amb els altres dos ciclistes al darrer poble.

En un inici he anat seguint el camí de bicicletes fins que l'he perdut dins de Gualta. Llavors he trobat indicacions d'un camí a peu fins a Fontanilles i he pensat que seria el mateix. Quina ha estat la meva sorpresa al trobar-me amb unes rampes duríssimes entre els dos pobles ja que pujaves molt verticalment un petit turó per baixar després per l'altra banda! En definitiva que he invertit un esforç considerable per fer un tram que si hagués seguit per la carretera hauria fet en 5 minuts xDDDDD

Un cop estàvem tots els ciclistes junts, hem fet un retorn a Fontclara entre camins i camps verds amb els pirineus encara nevats de fons. Un paisatge espectacular! Després de la dutxa de rigor, un bon dinar a Palau-Sator i per la tarda a passejar per Palafrugell!


Bona nit,

L'Avi Salmó des de Can Massanes a Fontclara

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
http://picasaweb.google.es/oktopusgarden/CapDeSetmanaFontclara32010#


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger