Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dimecres, 26 de maig del 2010

26/05/2010 - SETAC Sevilla -


- Dia 4 -


Avui ha tocat tornar-se a llevar força dora perquè el Sam havia de penjar el póster abans de les xerrades matutines. Un cop esmorzats i dutxats (amb gran organització), hem marxat a buscar el bus com sempre. Finalment ha esdevingut el medi de transport més fiable i ràpid. Tot i que hem sortit abans que la Pilar de l'hotel...ens ha atrapat un cop estàvem a dalt del bus (ha tingut sort) xD

Durant el matí, hi ha hagut vàries xerrades de becaris (entre ells, la Naiara i l'Antón) que han estat ben xules. Se'ls vèia força tranquils abans de parlar i per tant, han quedat unes bones xerrades. Amb tot això, s'ha fet l'hora de dinar (més peix avui) i hem constatat que la gent és molt "agonies". Només cal dir que en teoria hi havia uns quants sandwitchos i fruita per cada dinar. Els altres dies encara havíem pescat algo, però avui directament no hi havia res de res (fins i tot hem vist gent enduent-se safates senceres de pastissets).
























Amb la panxa mig plena (jo no he passat gana però hem flipat amb la gent en general) hem passat la tarda gairebé en exclusiva a la zona de pósters (amb el Sam). Al seu passadís estaven tots els que m'interessaven, així que he anat a conversar amb alguns que tractaven d'ous d'ocells i he constatat que bàsicament tots usem les mateixes tècniques problemàtiques i ens passa el mateix a nivell d'incidències xD Amb tot això, de seguida s'ha acostat l'hora de recollir i marxar cap a l'hotel.


Com que no era massa tard, hem dedicat una estona al relax i hem quedat per sopar un bon grup d'Spanish People al centre (Corte Inglés). Sort que tenia Internet davant quan quedàvem...perquè segons ells només hi havia un edifici d'aquesta casa a Sevilla...i resulta que n'hi ha 4 o 5 :S Per sort, hem pogut concretar una adreça i com que nosaltres hem sortit tard (reunió entre Sam i Pilar), ens hem trobat tots al Patio de San Eloy! Això només vol dir una cosa, menjar a tope de tapes, bones i barates. Avui, complementades amb unes bones rialles abans de marxar a acabar la vetllada al Carrer Betis!

La Pilar ha decidit marxar cap a l'hotel i la resta de gent, hem anat cap a la Catedral per reunir-nos amb la gent de Lancaster. D'allà, hem agafat direcció C/Betis i hem trobat, en aquest ordre, la discoteca que recordava l'Antón (Ele Funk). S'ha emocionat al veure-la i recordar la gran festa que hi va fer...però avui estava buida! Així que hem decidit creuar el riu i anar al primer bar on hem vist força gent (La Tertúlia). Allà s'ha continuat amb la beguda i les xerrades, fins que els primers hem decidit tornar: l'Anton en bici (Sevicing) i el Sam i un servidor caminant fins a l'hotel (uns 30 minutets de passejada).

Un cop al llit, hem decidit llevar-nos una mica més tard demà però anirem al congrés a veure les darreres xerrades abans de que finalitzi i ens trobem amb l'Abi (la nòvia del Sam). Això ja serà al migdia i començaran oficialment les vacancetes per Sevilla!

Sweet dreams a tothom,

L'Avi Salmó escoltant "Take me home, country road" de John Denver

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
http://picasaweb.google.es/oktopusgarden/SETACSevilla52010#

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger