Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dissabte, 29 de maig del 2010

29/05/2010 - SETAC Sevilla -


- Dia 7 -

Darrer dia de la nostra estada a Sevilla. Ens quedava pendent la visita a la Catedral per pujar a la Giralda, així que ens hem llevat cap a les 9, fent el mateix ritual d'ahir. Abans de marxar però, hem fet maletes i les hem deixat a recepció. Hem intentat tornar al mateix lloc d'esmorzars d'ahir però estava tancat així que hem acabat fent el plan B...mateix tipus d'esmorzar però al lloc on vam dinar: la esquinita del arte xD

A les 11 i poc, hem anat cap a la Catedral i quina sorpresa: hi havia una cua de cal Déu per entrar! Per sort, com que teníem les entrades d'ahir, hem passat pel costat (ningú ens ha dit res, menys mal) i hem anat directament al lector de tiquets per entrar. Un cop a dins, directes a la torre de la Giralda (57 persones a dalt quan hem arribat). La pujada és ben curiosa i divertida perquè no es fa amb escales sinó amb 34 rampes d'un metre d'amplada. Això es va construir així per a que el sultà Abu Yacub Yusuf Ad-Almanzur pogués arribar a dalt amb el seu cavall. Després d'adelantar alguns turistes, hem arribat a dalt per gaudir de les vistes genials de la ciutat. He llegit que al segle XII era la torre més alta del món!























Un cop gaudides les vistes, hem baixat de nou a la nau de la Catedral, hem fet una visita breu al Patio de los Naranjos de la Catedral (com ahir) i hem sortit per anar passejant fins a la zona del Parc de Maria Luisa i la Plaça d'Espanya. A mig camí hem comprat unes postals fantàstiques per enviar al CID, i immediatament hem hagut d'anar a Correus a comprar segells (agafant número i tot jejej). Només espero que arribin al seu destí!


De Correus, directes cap al Parc de Maria Luisa i la Plaça Espanya (en obres). Els jardins són preciosos, amb racons idílics, ombra, arbres i estanys d'aigua (força putrefacta realment :S). Hem fet la volta de rigor pel semi-arc que conforma la Plaça, amb l'edifici molt ben conservat. I finalment, hem tornat al centre per dinar abans d'anar a buscar les maletes a l'hotel i enfilar cap a l'estació de Santa Justa a buscar l'Ave.
















Hem acabat dinant al restaurant del costat de l'Esquinita del Arte, pel mateix preu i menjant de nou un menú ben bo. Hem escrit les postals i hem anat a correus a llençar-les! (esquivant l'equip de lectores del futur xD). Un cop finalitzat tot el procés, hem anat direcció l'hotel a buscar les maletes i cap a l'estació. Al final hem ajustat força el temps perquè hem agafat les maletes a l'hotel a les 15:35h...hem entrat a l'estació de tren a les 15:45h, hem estat comprant fins les 15:50h i ens han sobrat 5 minutets abans d'arrencar xDD


Al tren no hi havia masses distraccions i m'he dedicat a veure "El Pagafantas" i poca cosa més. Al arribar a Sants, he agafat metro fins a Plaça Catalunya i FGC fins a Sabadell :)

Un bonic viatge amb força treball, molta diversió i un gran temps per gaudir de la preciosa ciutat de Sevilla sense excessiu calor!

Bona nit!

L'Avi Salmó des de Saba-city

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
http://picasaweb.google.es/oktopusgarden/SETACSevilla52010#


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger