Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dissabte, 19 de juny del 2010

19/06/2010 - Venganza en Sevilla (Matilde Asensi) -


Título original: Venganza en Sevilla
Editorial: Planeta
Any: 2010
Nº de Pàgines: 300

Que bonic es viatjar a ciutats en les que has estat recentment. Amb aquest llibre, tot i que el viatge s'ha realitzat en segles diferents, he pogut recórrer de nou, ara que ho tinc fresc, tots els racons de Sevilla.

Em faltava aquesta obra per finalitzar amb la bibliografia d'aquesta autora, que he descobert tard. I com en totes les anteriors, no m'ha decepcionat. Asensi escriu en un gènere que m'encanta, aventures amb uns objectius i personatges ben definits, res d'ambigüetats. En aquest cas, l'obra continua l'anterior llibre de l'autora (Tierra Firme, veure entrada del blog), en el qual ens presentava la situació i els personatges.

Uns anys després d'haver-se instal·lat a les illes caribenyes, la nostra protagonista (Catalina Solís) ja quasi havia oblidat les penes per les que havia hagut de passar. Un bon dia, arriben les males notícies amb l'empressonament del seu pare i la destrucció del poble on vivíen tots els seus amics. El viatge per intentar salvar la vida del seu pare es converteix en un trasllat de l'acció fins a la ciutat de Sevilla, on es planeja tota la trama per complir la venjança que li promet. La familia Curvo, rica gràcies a l'explotació i robatori de plata de les colònies, ha de morir.

És a partir d'aquest moment, que la/el nostre protagonista utilitza la seva fortuna, enginy i amistats per aconseguir el seu objectiu en un món ple d'enganys i falses aparences. De nou, ha estat un viatge trepidant i amb molt de ritme que ha desembocat en un final obert de cara a la propera entrega d'aquesta autora, que sembla que continuarà amb la saga de personatges!

L'Avi Salmó escoltant "Terminator OST"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger