Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dimecres, 18 d’agost del 2010

18/08/2010 - Recollint mostres d'aire & David's Party -


Mai pots dir com acabarà un dia fins que no et trobes al llit per anar a dormir. Si algú m'hagués afirmat que acabaria menjant un pastís de color rosa-xiclet i bebent tasses d'aigua entre una colla de gent desconeguda, no l'hagués cregut. Però la vida és així, i cal aprofitar les oportunitats perquè cada dia és diferent :) Avui he llegit un article al diari sobre l'optimisme i l'esperança de vida, segons el psicòleg entrevistat, posant bona cara al mal temps podem arribar a viure 10 anys més!



















Tornant a l'inici del dia, com sempre, he fet tota la rutina matinal i avui no hi havia ningú a la cuina. Aquests estudiants sempre dormen, no sé quins horaris tenen perquè els hi van canviant cada setmana segons quin curs toca fer. De totes formes, al arribar a la UNIS, he descobert la seva estratègia jeje. Bàsicament queden 7 o 8 estudiants que comparteixen classe, truquen a un taxi i baixen en cotxe per apurar més l'hora. Almenys aquest matí, quan estava a punt d'entrar a la UNIS he vist com baixaven un munt d'estudiants d'un taxi amb els tres companys de geologia amb els que comparteixo cuina xD
















Al matí tocava recollir les mostres d'aire a la teulada. Almenys avui no fèia gens de fred i s'hi podia treballar de forma agradable. He aprofitat per fer fotos de tot el protocol de desmuntatge. Com que estic sol, no hi ha problemes (sinó ja me les fa el Mark les fotos, que li encanta documentar-ho tot gràficament mentre jo treballo xD). Almenys després et passa les fotos, això és bo :) Després de guardar cada cosa al seu lloc, filtre al dessecador i tubs de vidre a la cambra freda perduda a l'edifici "antic" (1995), he anat a l'ordinador a finalitzar la preparació de tots els protocols dels nous equips que he utilitzat aquí.
















A les 12h, he vist que la Monika i la Lorna venien a dinar a la sala de descans, just davant el meu despatx, i he aprofitat per dinar amb elles. M'agrada més la tranquilitat d'aquesta sala que no el menjador, a més, tenint el microones aquí per a nosaltres sols, què més puc necessitar? xD Mentre dinava els he comentat que menjaven molt poca cosa al migdia, i m'han dit que si mengen massa després tenen son jaja. A mi això només em passa si no dormo les hores que toquen, però ells, que van a dormir super dora, no ho entenc :P Un cop amb la panxa plena, he anat a l'ordinador a agafar els valors de temperatura, pressió, velocitat del vent i humitat relativa actualitzats. Així, he passat part de la tarda fent cálculs amb les dades meteorològiques. Sembla que anem bé amb els mostrejadors tot i els canvis en les lectures de succió respecte la setmana anterior. Hem filtrat 400 m3 per mostrejador, és el que tocava. He enviat un e-mail al Mark (al seu correu de la UNIS) amb les dades i m'ha extranyat que no em respongués (sempre està treballant ell jeje). Suposo que estarà lluny de l'ordinador avui doncs.


A mitja tarda he rebut un missatge de la Malu, on em convidava a les 21h a una festa sorpresa pel David (el seu novio), just a la cuina del pis inferior de la meva Barrack (zero desplaçament jeje). Així que he plegat a les 17:30h per tenir temps de cuinar el peix al forn amb verdura que tocava avui :) He començat a preparar coses a les 18h i fins les 19:30h no he pogut començar a menjar. És el que té el forn, que va lent en quant a cocció! Almenys, ha quedat molt sucós i ben fet (tant les verdures, com les gambes, com el peix). Mentrestant he pogut parlar amb la familia i després he vist un altre tros de Toy Story 3!


A l'hora convinguda, he baixat a la planta inferior a veure com estava el pati. No coneixia a ningú però ja m'han informat que podia baixar més tard perquè de moment no hi havia noticies de que estiguèssin venint. Així he pujat a l'habitació una estona per veure una mica més de la peli i finalment, he retornat a la cuina per trobar-me amb la Lorna, Meagan i més gent coneguda. Hem estat bebent i xerrant mentre esperàvem! Al final he conegut força gent del pis inferior, just ara que ja marxen perquè s'ha acabat el seu curs jeje, no anem bé. Els estudiants li han fet un pastís molt xulo (2 capes de pa de pessic amb mermelada i mantega al mig, i una coberta de maduixa-color-xiclet, on hi han dibuixat coses de biologia i animalets microscòpics (protozous, dinoflagelats, cadenes d'ADN...). Sí, molt freak tot plegat :P


Després ha vingut la Pernilla, mentre la resta de gent de la cuina jugaven a cartes. Al final, degut al retard, la Pernilla ha marxat abans de que vinguèssin el David i la Malu, perquè demà van a caçar a les 5 del matí xD Finalment, a les 22:30h, han arribat del sopar a Huset (super car però 5 plats boníssims). Han repartit el pastís (fishy-cake jeje), tot rient perquè el que l'havia fet no en volia menjar. Sospitós :P Al final per deixar-nos a tots tranquils, ha agafat un tall. Jo m'he fotut dos porcions, la meva i la de la Malu, que després del sopar ja no podia més xD Estava molt bo, i em venia de gust el dolç per anar a dormir :)

Poc a poc ha vingut algú més d'última hora, i entre xerrameca i bromes, s'han fet les 23:45h, així que jo he pujat a l'habitació després d'acomiadar-me de la parella, ja que marxen durant 2 mesos. Ens veurem de nou a finals d'octubre! He acabat de veure els 10 minuts de Toy Story 3 i a dormir, que al final s'ha fet tard :P

L'Avi Salmó des de la Barrack 4, room 211, Nybyen, Svalbard

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge: http://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/ResumSvalbard#

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger