Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dimarts, 7 de setembre del 2010


07/09/2010 - El Cuarto Protocolo (Frederick Forsyth) -


Título original: The Fourth Protocol
Editorial: Debolsillo
Any: 1984
Nº de Pàgines: 352


Un viatge al passat que he pogut gaudir gràcies a les noves tecnologies. En aquest post entren dues novetats importants a la secció dels viatges literaris. En primer lloc, gràcies a Internet he trobat els dos llibres d'un dels meus autors preferits que no havia aconseguit veure fins ara. I en segon terme, he començat a fer servir la lectura digital i m'ha agradat el sistema. De totes formes, continuaré llegint llibres reals de tauleta de nit, i deixarem les lectures digitals pel tren, és just i pràctic!

En quant al llibre, una nova història d'intriga entre espies britànics i russos durant la guerra freda. Hi ha un talp entre els britànics i cal evitar que es produeixin mals majors. Per això designen una operació amb varis personatges per descobrir-lo. Mentrestant els sovietics intenten crear un pla a gran escala per destronar el poder a la Gran Bretanya i instaurar el comunisme de forma radical. Tot i que la idea sembli senzilla i potser ja vista, el llibre ens situa molt bé i com sempre, no et perds entre noms d'estaments, càrrecs i personatges. Almenys, la part final del llibre és molt intensa i possiblement amb un final que no tots esperàvem, això li dóna un plus interessant!

M'ha agradat tot i que haig de dir que no la votaria com una de les seves millors obres! Havia vist la pel·lícula i crec que és un bon resum de la història per aquells que no vulguin llegir el llibre. Els actors són bons i en conjunt, s'entén tot el procés.

L'Avi Salmó escoltant "Amnesia" de Cheryl Cole

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger