Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dijous, 7 d’octubre del 2010

07/10/2010 - Recollint estudiant a l'aeroport & Sessió privada de cinema -


Després de l'estrés d'ahir, avui tocava un dia més tranquil a priori. Havia de trinxar els peixos i preparar-los per extreure durant la nit, i rentar tot el material usat ahir més el d'avui. Estava plovent quan he deixat la meva barrack, però com que aquí no és una pluja molt intensa, he baixat sense cobrir-me el cap. He arribat mullat a la UNIS, però només la capa exterior!
















Durant el matí he treballat al laboratori, i cap a les 12:30, hem pujat amb el Mark a retirar el filtre que vam posar ahir. Avui cap dels estudiants ha vingut per varis motius, així que hem anat més ràpid jeje. Després, tenia aproximadament 30 minuts per dinar abans de marxar cap a l'aeroport. He dinat amb l'Anna, i s'ha apuntat a sortir de la UNIS una mica i venir a recollir a la noia que arribava avui! Almenys pots xerrar amb algú mentre esperes jeje. Quan hem arribat, però, ja estaven tots els passatgers esperant les maletes, així que ràpidament ens ha trobat la noia (Silje) i hem estat xerrant. Un cop amb la maleta, hem esperat una mica per si hi havia estudiants que no havien avisat de que venien, però res, era la única. Com a favor, ens hem aturat al supermercat per a que pogués comprar alguna cosa ja que teníem temps. Després, l'hem deixat a Nybyen. Està just a la meva barraca, però a la planta baixa, demà l'acabarem d'omplir!

Li he explicat les coses bàsiques i hem tornat amb l'Anna perquè ella tenia coses a mitges al laboratori. Jo he posat els soxhlets i m'he dedicat tota la tarda a rentar el material. La super-pica va molt bé per no mullar-se, però acabes amb mal d'esquena de posar tot el cos inclinat endavant per arribar al fons xD A més, avui he provat una nova tècnica per assecar material ràpidament usant la mufla. Aprofitat que la pots programar, he fet un parell de tongades de 15 minuts a 100ºC i així he deixat tot ben sec per usar-ho demà!! Finalment, he tingut una horeta i mitja lliure fins les 20h, hora en que començava la pel·lícula. He estat endreçant fotos, i a l'hora convinguda, he baixat a la sala "cinema". Quina sorpresa quan només he vist a l'Alexandre (l'organitzador). Resulta que no hi havia ningú més per veure la peli jeje. Entre gent que estava de mostreig, i gent que passa de la pel·li, erem només nosaltres. Li he demanat si em podia fer unes crispetes, i al final he fet dos paquets perquè ha vingut l'Anna i un altre noi jeje.























El film d'avui, Borat, no és massa brillant i pot ser una mica ofensiu de cara al públic, així que quan l'Anna ha decidit marxar a mitja peli, ho he entès xD La idea i el missatge final és lo únic que val de tota l'exageració de costums i tradicions que reflexa la cinta. Fa servir tants estereotips que arriben a cansar una mica :) Ho deixarem en que el millor han estat les crispetes jeje. Almenys ha estat una sessió privada curta, ja que en una hora s'ha acabat i he tornat ràpid i sol. Fa una mica de por pujar sol amb pluja, boira, poca llum i sense edificis ni cap cotxe avui, així que he apretat el pas i he fet rècord de tornada xDD Llavors només faltava fer el sopar. He estat parlant amb la Mari a la cuina, que ja ha tornat del mostreig en vaixell, i m'ha estat explicant totes les seves aventures jeje, s'ho passen bé aquests de biologia!

Finalment, abans d'anar a dormir, i per pair-ho tot una mica, he estat a l'ordinador i m'he posat a punt per anar a descansar!

Bona nit,

L'Avi Salmó des de la Barrack 4, room 211, Nybyen, Svalbard

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge: http://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/ResumSvalbardContinuacio#



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger