Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dijous, 23 de desembre del 2010

23/12/2010 - Amb la flor al cul -


Dos dies enrera els vols cap a Paris i Londres estaven cancel·lats. Però nosaltres, que som afortunats, hem tingut una finestra temporal de certa calma i el nostre avió d'aquest matí a les 10h, ha volat sense problemes (de fet hem sortit uns minuts abans i tot). Això sí, al aterrar a París, començava a nevar i a la tarda han tancat l'aeroport!!























Tot ha començat arribant a la Terminal 1 i no veient el nostre vol. Resulta que sortíem de la Terminal 2 (jo em pensava que només era a la tornada aiaiai). Un cop allà, hem anat a mirar a la sub-terminal C i tampoc hi havia el nostre vol. Resulta que Easy-jet té el monopoli de la sub-terminal B jejej. Hem facturat sense problemes i al control policial només han revisat a fons a l'Astrid (això li passa per queixar-se al fer-li treure les sabates jaja).

















Un cop a Paris, hem decidit dinar a l'aeroport abans d'agafar el tren cap a la Gare du Nord i així, al migdia estàvem instal·lats a l'hotel. Ens ha tocat passejar les maletes pel carrer amb una mica de neu i molt fred, però l'habitació és molt xula! A la tarda, hem sortit a passejar per la zona de Les Halles i el Pompidou amb un fred intens i una fina capa de neu per tot arreu! Les fotos queden maques, però estàvem a una temperatura força baixa :)
















La zona de Les Halles, està plena de neons (als francesos els encanta) i hem decidit passejar per l'interior per escalfar-nos una mica abans d'anar cap al Pompidou i rodalies. Allà em berenat i hem buscat un bon lloc per sopar! Ens ha sorprés trobar un menú nocturn amb uns plats interessants. El que no ens esperàvem era veure que no podiem finalitzar-nos tot el menjar perquè les quantitats eren industrials xDD Hem vist una zona de japonesos i l'Astrid ja m'hi vol fer anar demà jeje, haurem de provar a veure com són :)























Sembla que les previsions de fred continuen uns dies més, però si no plou-neva, sobreviurem fent turisme. Ara a recuperar energies per començar demà amb el dia de visites!


Bona nit,

L'Avi Salmó des de l'Hotel Chamonix, Paris

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge: https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/VacancesAParisILondres122010I12011#

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger