Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

divendres, 24 de desembre del 2010

24/12/2010 - Neu, Gel i Fred -


El dia ha estat com ahir. Amb molt de fred però sense grans pluges i només una mica de neu. Hem decidit anar cap a Trocadero amb metro, i al sortir a la superfície hem constatat que encara quedaven restes de la nevada d'ahir. Les vistes de la Torre Eiffel eren precioses amb tot l'entorn emblanquinat de neu! Hem jugat una mica per la zona i després hem anat a visitar el Museu d'Art Modern :)


































Allà hi havia una exposició de Basquiat, que l'Astrid volia visitar. Per als no-entesos com jo, haig de dir que estava força bé, distreta. A mi, però, m'ha agradat més la sala que tenen creada amb un super-panell o vitrall de colors explicant l'evolució de l'electricitat. L'he trobat molt encertat! Un cop de nou a la fresca exterior, calia omplir la panxa, així que hem entrat en un restaurant d'una cadena de menjar aràbic (Nouro), que estava bo, però no era econòmic.































A la tarda, hem passejat fins a l'Arc del Triomf, impressionats per com els locals, terrasses i restaurants tenien taules a fora, com si algú poguès aguantar el fred sota zero sense cap estufa xDD Un cop al famós monument, ens ha tocat fer fotos de rigor i creuar per sota la gran rotonda per arribar al centre de la plaça! Afortunadament, la flama eterna encara funcionava tot i la rasca jeje. D'allà, he enganyat una mica a l'Astrid per caminar fins als Jardins del Parc Monceau. L'estampa era plenament hivernal i hem pogut fer boniques fotos :) (tot i que l'Astrid quasi em mata quan l'he fet saltar masses vegades per obtenir la foto desitjada xDDD)





















Finalment, hem baixat fins als Camps Elisis per passejar per les casetes, berenar i acostar-nos fins als edificis del Grand i Petit Palais. Es fèia fosc i volíem tornar cap al barri del Pompidou a buscar un dels restaurants japonesos que vam veure ahir! Realment l'hem encertat perquè estava tot boníssim i era econòmic!! Intueixo que repetirem :) Avui, per retornar a l'hotel, hem caminat força per veure l'Ajuntament (Hotel du Ville), la Plaça de la Bastilla, i finalment la de la República.
















Demà és Nadal i anirem a Eurodisney! Toca descansar :)

Sweet dreams,

L'Avi Salmó des de l'Hotel Chamonix, Paris

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge: https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/VacancesAParisILondres122010I12011#


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger