Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dimarts, 28 de desembre del 2010

28/12/2010 - Caçadors caçats -


No sé si a França existeix el dia dels Sants Innocents o si també és avui, però evidentment no hem vist ningú fent coses extranyes ni dient mentides xD El que està clar, és que avui hem aprofitat el dia amb més tranquilitat ja que la ruta de coses que ens faltava visitar, era relativament curta :) Jo he seguit amb les pastilles per anar tirant sense patir molt, però em noto cansat.

































Al matí hem anat a visitar l'esglèsia de la Madeleine, amb la seva curiosa arquitectura (té forma de Panteó) i d'allà hem baixat fins la plaça de la Concòrdia, on s'hi troba l'Obelisc! Allà s'inicien els Jardins de les Tulleries, amb aigues gelades a les fonts i els ocells aterrant fent patinatge sobre ell :) Creuant els jardins en direcció est, hem arribat al petit arc del triomf que presideix l'entrada al Museu del Louvre. Aquí és on hem rigut més perquè ens hem dedicat a fotografiar a la gent que intentava fer fotografies "divertides" amb la piràmide de vidre del museu. I és que no té desperdici veure com tothom intenta fer alguna postura diferent (nòvies que obliguen a les parelles a agafar la punta de la piràmide, i fins i tot grups que organitzaven la foto al complet xDD).





















Estic segur que nosaltres fem aquestes coses en altres llocs també, però avui ens ha fet gràcia caçar als caçadors de fotografies :) L'edifici on està ubicat el museu té una sèrie de detalls i zones molt maques per passejar. Hem estat donant voltes per allà, i després ens hem traslladat als Jardins del Palau Reial. Allà, el recinte té un encant especial i hi ha petites tendes d'autor sota les columnates que rodejen el pati central. Hem buscat on dinar, i a la tarda hem passejat tranquilament cal al barri llatí.


Avui tocava acomiadar-se de Paris sopant a una creperia especial, recomanada per la familia de l'Astrid. Es troba dins del barri llatí i ens ha tocat fer una mica de cua al seu exterior. Finalment, hem pogut passar dins i ha estat prou bé. Les taules i seients estan adaptats a l'espai i a unes parets en forma de petites coves, amb el qual cada racó és diferent. Pel que fa al menjar, els creps estan bons però no són econòmics (tampoc és car almenys). Un cop sopats, hem tornat a l'hotel a preparar-ho tot per agafar el tren demà cap a Londres (a veure si fa menys fred)!!



















Bona nit,

L'Avi Salmó des de l'Hotel Chamonix, Paris

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge: https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/VacancesAParisILondres122010I12011#


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger