Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

divendres, 6 de maig del 2011

06/05/2011 - "Tranquils, només cal collar un cargol abans d'enlairar-nos!" -


A les 5:15 ha sonat el meu despertador i hem començat el ritual de preparació perquè el taxi ens havia de recollir a les 5:45. Hem baixat puntuals i no hi havia ningú. El temps ha anat passant i finalment, després d'unes trucades, hem descobert que havien apuntat malament l'adreça i estava a l'altra punta de la ciutat. Per tant, ha fet la ruta de recollida al revés.










































Amb tot això, hem sortit a les 6.15 de Sabadell (tal i com jo havia previst jeje) però al anar per túnels de Vallvidrera ens ha anat perfecte per evitar tot el trànsit i abans de les 7 estàvem facturant. Al volar amb Easyjet, tenen una terminal per ells sols i no hi ha cues enlloc :P





















Això sí, quan hem arribat a la porta d'embarcament (a l'hora convinguda), ja havia pujat tothom a l'avió!! Resulta que han embarcat abans i al pujar ens hem trobat que les maletes de mà no cabien als prestatges. Així que les han baixat a bodega però gratis xD Almenys hem pogut seure junts l'Astrid i jo. La cosa pintava bé, amb tothom a punt ben d'hora, l'avió podia sortir. Quin greu error pensar això! Resulta que al encendre el motor, l'ordinador de bord ha detectat un problema amb un cargol i han hagut d'avisar als tècnics per solucionar-ho. El pilot ha informat per megafonia amb la gran frase: "Tranquils, només cal collar un cargol abans d'enlairar-nos!" i hem hagut d'esperar una hora llarga. Finalment hem vist com treballaven sota l'ala esquerra. La gent s'ha posat una mica nerviosa i fins i tot un home ha baixat de l'avió. Són coses que passen si tens pànic a volar.





















Finalment, quan ens han reubicat a la cua de sortides, hem pogut volar per arribar aproximadament un parell d'hores tard a Londres. Almenys les maletes han sortit ràpid i sense entrebancs i hem pogut agafar el Gatwick Express cap a Victoria Station. Allà, he fet la cua per comprar els bitllets pels 4 dies. Just quan m'ha tocat, la meva finestreta no podia fer funcionar el micro i ens hem hagut de comunicar amb una llibreta!! Increïble, però cert jaja. De totes formes, al final ens hem posat d'acord amb la dona i m'ha pogut fer els tickets diaris per tots els dies i totes les persones. Així no havíem de fer cues cap altre dia :)

























Després d'uns canvis de línia de metro, hem sortit just al costat de l'hotel i aquí no hem tingut problemes amb les habitacions. Ens n'han donat 2 i la tercera faltava acabar-la de preparar, així que hem anat a dinar als voltants. Hem fet un italià i crec que tots n'han sortit contents amb el menjar que hem demanat :)

















Ja amb la panxa plena, hem decidit aprofitar que fèia bon temps per fer la passejada turística del centre (com jo li dic :P). Hem baixat per Trafalgar Square (National Gallery, Columna a Nelson), després cap a Westminster (amb la guardia muntada) per arribar a les cases del Parlament (Big-Ben i London Eye) i tornar cap a l'interior passant per Westminster Abbey (on es van casar els Prínceps la setmana passada) i St. James Park. Finalment, caminant pel Mall, hem arribat al Buckingham Palace abans de creuar el Green Park i agafar el metro cap al centre!





















Finalment, hem anat cap a Covent Garden per passejar una mica entre tendes aprofitant que era dia laborable i tancaven una mica més tard. Ens hem separat del grup i a l'hora de sopar ens hem retrobat a Leicester Square per sopar en una terrasseta. Fèia una mica de vent, però s'estava bé a l'aire lliure :) Al tornar a l'hotel, ens han donat la última habitació, i resulta que tenia unes goteres importants al lavabo i hem hagut de demanar canvi d'habitació jeje (sense problemes). Primer dia complet, ben aprofitat! Veurem si demà plou com està previst!
















Sweet dreams,

L'Avi Salmó des de l'hotel Charing Cross, Londres

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge: https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/LondresAmbFamiliaDeLAstrid52011#

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger