Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dimarts, 9 d’agost del 2011

09/08/2011 - Viatge curt -


Suïssa no està tan lluny. De fet, per molt que ho vegis al planificar la ruta, si estàs acostumat a conduir per França en poques hores estàs a Ginebra. Al final, he omplert el dipòsit del cotxe a la Jonquera i no he hagut de repostar enlloc més jeje. El cotxe té un bon consum en autopista!!


Ens hem aturat un parell de cop a descansar a diferents arees de servei franceses (infinítament millors que les d'aquí, tot sigui dit) i al entrar a Ginebra (Suïssa), ens han fet seguir un cartell per als cotxes que no teníem l'etiqueta verda per circular lliurement per l'autopista. Sí, allà no hi ha peatges, a principi d'any pagues 40 francs per la pegatina i tens ús il·limitat de les autopistes durant un any (un xollo vamos!!). Un cop dins del país, l'hem creuat fins a la població on teníem l'hotel (Egerkingen).















L'Hotel és l'edifici més gran (i potser important) del poble, així que estava ben indicada la seva entrada. Està a mitja muntanya i no tens més remei que aparcar-hi al pàrquing (pagant 5 francs per dia, no és car). Això sí, té una entrada molt xula i es veu que correspon amb la categoria que se li assigna. Ens han donat unes habitacions una categoria per sobre de les reservades així que ens ha semblat tot perfecte jeje. Això sí, amb la fluctuació del franc i l'euro aquests dies, el preu ja veurem com serà quan paguem l'últim dia :S















L'Astrid havia d'acabar unes coses de feina, així que ens hem instal·lat mentre treballava i quan ha acabat hem baixat a sopar al poble. Evidentment estava ben mort però hem trobat un petit bar-restaurant on ens han fet uns menús a un preu assequible. Estàvem una mica cansats d'haver matinat i demà ens espera un dia dur, així que en quant hem omplert la panxa hem fet un petit vol per estirar les cames i hem tornat a l'hotel i a descansar!















Demà toca anar al Jungfrau i també matinarem, així que esperem que faci bon dia (la previsió així ho indicava) i ens agradi tot l'entorn :)

L'Avi Salmó des de l'Hotel Mövenpick, Egerkingen

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/VacancesASuissa82011


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger