Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

diumenge, 1 de gener del 2012

01/01/2012 - Any nou de camí a la Vall d'Aran -


Després d'una nit de Cap d'Any completa i tornant a una hora raonable a casa (cap a les 2 am), m'he llevat dora per anar cap a Sabadell. Des d'allà hem sortit cap a la Vall d'Aran cap a l'hora de dinar amb el cotxe ben carregat.


El trajecte ha estat tranquil i sense incidències destacables. Fèia bon dia i no hi havia trànsit. Ens hem aturat a dinar a Puente de Montañana, al Hostal Isidro. Eren quasi les 3 de la tarda i estava a tope així que ens ha tocat esperar una estona. Mentre fèiem temps al carrer, hem vist com un cotxe intentava aparcar entre dos cotxes en un espai on no hi cabia. Li hem fet senyals de tot tipus perquè frenés i no ens ha fet cas fins a ratllar i destrossar un lateral d'un dels cotxes aparcats. A sobre ha baixat la dona fent-se la sorpresa i preguntant si ho havia fet ella allò. Quina barra!! El pitjor és que en comptes de deixar una nota, ha baixat a comprar el pa mentre el seu acompanyant anava al bar a prendre alguna cosa i han marxat tal qual!! Nosaltres hem fet fotos dels cotxes, el cop i les ratllades i hem deixat una nota perquè almenys el pobre que ho ha rebut tingui proves. La gent té molt morro!!

A mitja tarda hem arribat a Unha i ens hem instal·lat a les habitacions. Una de les que havien demanat els altres membres de l'expedició no estava lliure així que avui han hagut de dormir en una altra habitació (una organització un pèl extranya en aquesta casa jeje). Però bé, com que encara no havien arribat (ells pujaven més tard amb el seu cotxe), nosaltres ho hem deixat tot i hem baixat a Vielha. Fèia fresca però suportable!

Hem fet unes voltes, i cap a l'hora de sopar ens hem reunit amb el Pep, Dolors i Berta que acabaven d'arribar. Avui hem anat a la pizzeria-restaurant de l'Isard, on he sopat un fantàstic arrós a la cubana (em venia tan de gust jeje). Després a dormir i veure com es lleva demà el dia ja que les previsions no són massa bones!

Bona nit,

L'Avi Salmó des de la Pensió Maria Ademà, Unha

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquesta cursa:
https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/VallDAran12012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger