Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dilluns, 14 de maig del 2012

14/05/2010 - Second Workshop on Advanced Results at IDAEA -


- Dia 1 -

Aquest matí m'ha tocat llevar-me una mica més d'hora per estar a temps al CSIC. Al final he decidit anar en transport públic per no deixar el cotxe dos dies aparcat a BCN. Com que m'han sobrat uns minuts, he pujat al laboratori per agafar llibreta i boli i cap al punt de reunió, on ja hi havia l'autobús. Després d'uns minuts esperant a que la gent anés arribant, tothom ha pujat a l'autobús vell (el primer) i nosaltres ens hem quedat amb el més nou, que ha sortit uns minuts més tard jeje. Com que anava mig buit, hem pogut tenir espai per a tots i he repassat una mica la xerrada.


Així, ens hem dirigit directament cap a Roquetes (unes 2h) i hem arribat d'hora. Motxilles a l'esquena i escales amunt dins del recinte de l'Observatori de l'Ebre fins trobar l'edifici principal de reunions. Per tant, un cop constatada on estava la sala on passaríem gran part de les próximes 30 hores, hem passejat una estona pel parc del recinte. Els edificis estan situats dins d'un turó ajardinat ben curiós.



A les 12h hem començat les jornades i poc a poc tothom ha anat presentant la seva feina dins de l'Institut. Com que no es va voler ser massa autoritari, al final hi ha hagut presentacions de tot tipus: diapos en castellà i presentació en castellà; diapos en anglès però presentació en castellà; o diapos en anglés i presentació també en anglès. Espero que tothom hagi pogut seguir-ho tot. El més incòmode per la majoria de gent han estat les cadires metàl·liques tot i que no m'han semblat tan incòmodes a mi. El programa de les jornades estava força apretat així que hem tingut xerrades abans de dinar (un bonic pica-pica) i durant tota la tarda fins les 19h aprox. A mi m'ha tocat al voltant de les 16h i penso que ha anat prou bé. Com que era una presentació més aviat descriptiva no hi havia grans espectatives amb els resultats. La resta del grup també ha presentat avui excepte els de Paleo que els toca demà. A mitja tarda hem tingut un descans per berenar una mica i quan s'han acabat les jornades hem tornat tots a l'autobús per anar a la residència on tocava dormir.


M'ha recordat una mica a les colònies ja que ens han anat agrupant en habitacions tal i com havíem demanat, però en comptes de deixar-nos anar pel nostre compte, ens havien d'acompanyar no sigui cas que ens perdèssim. En total hi havia tres pavellons aproximadament (A, B i C) i amb una mica d'informació a tots, crec que haguèssim pogut repartir les habitacions en 10 minuts en comptes d'esperar quasi 1 hora. Al final hem estat dels últims perquè teníem habitació de 4 persones. Així que ens hem instal·lat el més ràpidament possible i hem sortit el Bibi, Sam, Óscar i un servidor a fer una volta ràpida per la ciutat abans de sopar (teníem 20 minuts). Com que la residència es troba dalt d'un turó ens ha tocat baixar unes escales i tornar a enfilar-nos per una altra vessant per arribar a l'heliport de l'hospital, des d'on es podia veure el castell de Tortosa (m'he quedat amb les ganes d'anar-hi). De seguida hem hagut de tornar perquè a les 21:15 ens servien el sopar.


El menjar estava prou bé, a l'estil d'escola i amb un menjador enorme (sí, com a les colònies). He sopat amb un grup de la cinquena planta i hem estat comentant les presentacions i el que ens esperava demà (dia intens). Només acabar de menjar, i sense pujar a les habitacions, ens han portat a les fosques fins el bar-discoteca que han obert exclusivament per nosaltres. Estava prou bé i la música era variada i "paxanguera" per ballar una mica. Hem estat allà fins gairebé les 2h fent una mica el borinot i escandalitzant al Bibi :P Al final hem marxat a descansar i encara s'hi ha quedat gent fins a altes hores de la matinada.



Al arribar a l'habitació fèia força calor així que hem decidit dormir amb la finestra oberta (persiana avall per evitar mosquits). Demà serà un dia llarg ja que toca concentrat de xerrades més sortida en autobús cap a Barcelona + Tren fins a Terrassa :)

A descansar,

L'Avi Salmó des de la Residència Diocesana d'Estudiants Adrià VI, Tortosa

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/JornadesIDAEARoquetes52012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger