Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dilluns, 21 de maig del 2012

21/05/2012 - SETAC Berlin -


- Dia 2 -

Avui començava la SETAC i com que l'esmorzar a l'hotel era molt car i no estava inclòs a la reserva, hem quedat a les 7 al hall per buscar on esmorzar. A menys de 2 minuts hem trobat un forn-bar amb tot de pastes econòmiques (crec que cada dia vindrem aquí a esmorzar jeje). Jo m'he demanat un donut de xocolata i un croissant a part de la xocolata calenta i amb la panxa plena hem anat a buscar l'autobús que ens acostava al Estrel Hotel.

Havíem de caminar uns quants minuts però de seguida hem arribat a l'avinguda que tocava i tot just s'acostava l'autobús. Ha anat força rodat i hem arribat uns minuts abans a la SETAC. La sessió que jo volia veure es fèia en una sala que he trobat extranya. Més que res perquè estava composada de taules rodones (com si fós un banquet jeje). Després d'esperar 10 minuts a que vingués el primer conferenciant (amb els chair-mans fent bromes), hem descobert que ens havíem equivocat de sala perquè havien canviat totes les sessions d'aquella sala a una altra (per evitar les taules rodones). Coses que passen quan el mateix dia et dónen un paper amb els canvis i en una petita linia posa això (ningú ho havia vist excepte els conferenciants que havien rebut un correu personal jajaj).


Bueno, després han anat agilitzant el tema per recuperar el temps i tot ha sortit prou rodat. He anat coincidint amb el Barend a diferents xerrades perquè sobre la nostra temàtica tampoc hi havia tantes opcions. El coffee break ha estat correcte amb beguda i galetes, i de seguida s'ha fet l'hora de dinar (12:50h). Aquest era un dels punts complicats els altres anys a la SETAC però afortunadament aquest any han col·locat diverses taules per servir-se i hi havia menjar calent, així que hem pogut dinar molt bé a l'exterior (asseguts en una mena de valla). El tema taules no el volen implantar per evitar perdre temps o ocupar massa lloc, no ho sé. Després de dinar faltava una última ronda de xerrades i cap a les 17h hem tornat a l'hotel, on tot just estava l'Anton fent el check-in. Jo havia aconseguit que ens deixessin la mateixa habitació fent les gestions al matí, però resulta que ell necessitava Internet i a la nostra habitacio no n'hi havia xD Així que després de marejar la perdiu ens han canviat d'habitació i he mogut la meva maleta fins allà (l'Anton s'havia deixat l'habitació oberta i el seu Kindel per allà tirat, ja li he fotut bronca perquè ens ho podien haver robat tot :S).


Amb el Barend hem dit de sortir a córrer un parell d'hores per Berlin i aprofitar per fer més turisme. Com que ja ho tenia previst, portava tota l'equipació jeje. He carregat la motxilla, m'he vestit i cap al hall. Hem optat per seguir les linies de metro fins al Tiergarten i així no calia anar mirant el mapa xD A mig camí hem passat pel Check Point Charlie, on ens hem aturat a una petita exposició. Després, al arribar al parc, el Barend m'ha dit d'entrar per un caminet que hi havia i ens hem llençat cap allà. El que no esperàvem era tenir un encontre amb els "Homo sapiens" del parc (gent que estava tenint sexe amagats entre matolls). Entre riures ens hem dirigit cap un dels camins principals i ja no l'hem abandonat en tota l'estona (no volíem més emocions fortes jeje).


Hem arribat fins a la Columna de la Victòria i hem començat el retorn, tot vorejant els llacs d'aigua estancada del parc. Ja portàvem quasi una hora i mitja corrents i havíem de tornar a l'hotel per dutxar-nos i anar al centre a sopar! La tornada s'ha fet llarga perquè al final hem estat corrents 2 hores i 15 minuts, però amb la bona companyia i les distraccions ho hem passat bé. Dutxa ràpida i hem tornat a quedar al hall, ara amb l'Anton també per anar a sopar per Alexanderplatz. Al final ens hem decantat per un restaurant italià i hem demanat diversos rissottos per tastar. Ha sortit molt bé de preu i teníem bona combinació per tornar a l'hotel! No fèia gens de fred i també hem sopat a l'aire lliure avui :)

Demà més i millor!

L'Avi Salmó des de l'hotel Mercure Berlin Tempelhof Airport, Berlin

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/SETACBerlin52012
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger