Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

divendres, 16 de novembre del 2012

16/11/2012 - La Conjura de Cortés (Matilde Asensi) -


Títol original: La Conjura de Cortés
Editorial: Planeta
Any: 2012
Nº de Pàgines: 384

 



Faltava el darrer volum de la trilogia que l'autora va començar amb el personatge de Martín Nevares/Catalina Solís. En aquest cas el viatge ens ha retornat de nou cap a la Nova Espanya del Segle d'Or espanyol. Entre illes, ports i territoris indígenes, la nostra protagonista es troba a punt per finalitzar la seva revenja. Acabar amb els darrers Curvo i així venjar el seu pare.

Seguint amb el tipus de novela que escriu la senyora Asensi, tot es mou en un ambient d'aventura que no deixa lloc a la tranquilitat pel lector. Entre tots els moviments dels nostres amics, hi ha lloc per l'amor, decantant la balança cap al personatge de Catalina i enterrant el de Martín. Un nou gir de la saga per deixar clar que les dones també poden ser protagonistes d'aventures i conspiracions.

En general, gràcies a l'ajuda de tots els amics apareguts al llarg de la saga, la Catalina es troba lluitant contra una conspiració global contra la corona d'Espanya a canvi de poguer saldar comptes i aconseguir el perdó reial. Una bonica manera de finalitzar la trilogia que ens ha dut a les terres conquerides pels espanyols a les amèriques! Molta acció, amb tocs d'humanitat i que en mans d'aquesta autora ha fet que llegís el llibre en molt poc temps!

Ara toca esperar a que tregui nous llibres :)

L'Avi Salmó escoltant "Benson Hedges" de Fun



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger