Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dijous, 2 de gener del 2014

02/01/2014 - Shopping day -



El dia ha estat gris des de bon matí. Hem quedat al hall de l'hotel per anar a buscar on esmorzar, i de camí a l'estació de Gloucester Road hem trobat un Paul's on fèien promocions. La veritat és que estava tot molt bo i el servei era molt ràpid, si a sobre hi havia l'opció de terrasseta, genial pels pares de l'Astrid!

Després ens hem dividit i cadascú ha fet la seva al llarg de tot el dia, ja que els objectius eren diferents. Nosaltres hem estat passejant per la zona del Seven Dials, i al migdia hem quedat allà per dinar. Avui hem anat a un hotel on teníen plats combinats força correctes a bon preu. Ens ha atès un cambrer de nom Pepe, així que ràpidament hem vist que no era local jaja. Era un gallec que porta 30 anys vivint allà i en resum ens ha dit que el que no trobarem enlloc...és bon pa xDDD

A la tarda hem fet una volta tots junts una estona i després ens hem tornat a separar fins l'hora de sopar. Anàvem amb la idea de sopar en un japonès, però no l'hem sapigut trobar i hem acabat passant per davant d'un coreà on ja vam sopar. Com que als seus pares no els fa res provar coses si saben que poden estar bé, hem entrat i tenien taula, ja que és un restaurant super petit (10 comensals màxim jaja).

Hem tastat diferents combinacions de menú, incloent uns plats estil foundeé de carn però que et preparen ells a la taula mateix jaja. Jo he sopat molt bé tot i que alguna cosa no ens ha agradat, per suposat. Després de sopar, un passeig a la fresca fins a l'estació de metro i cap a l'hotel a descansar!

Demà més,

L'Avi Salmó des de l'hotel 54 Boutique, Londres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger