Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

divendres, 3 de gener del 2014

03/01/2014 - "Me lo quitan de las manos" -



Per continuar amb la dinàmica, hem tornat a esmorzar al mateix lloc avui. Aprofitant les promocions no surt massa car i ja sortim de la zona amb energia al cos :)

La idea d'avui era recórrer altres zones comercials de la ciutat per buscar tendes diferents. Hem acabat trobant el que buscàvem i passejant pel carrer poc conegut de les rellotgeries de luxe i joieries més exclusives del centre. Només he vist cotxes amb xofer esperant al carrer i imagino que els clients/clientes estarien en visites privades dins dels establiments jaja.

Al migdia, amb l'amenaça de pluja a sobre, hem decidit dinar en un italià que també fèien menús. El que fa ràbia és que si no ho demanes expressament no te'l porten, però nosaltres havíem vist el cartell penjat al carrer i ho hem demanat :P Mentre menjàvem ha plogut força, però al sortir, ja estava tot ben net i no hem fet servir pas el paraigües!!

Les cames comencen a estar cansades de tanta activitat comercial així que demà aprofitarem per visitar algun dels monuments emblemàtics, tot i que ja els tinguem força vistos d'altres visites :) A la tarda ens hem trobat amb la Cesca i el Santi a l'hotel, ja que hem tornat a deixar-hi bosses. Al final hem acabat quedant-nos a sopar a les rodalies, descobrint un restaurant de l'estil Angus (carn)! Estava tot molt bo i en només 5 minuts estàvem de nou a l'hotel :P

Demà serà el darrer dia complet per enllestir algunes compres i a la tarda decidir què visitem!

Bona nit

L'Avi Salmó des de l'hotel 54 Boutique, Londres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger