Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dissabte, 4 de gener del 2014

04/01/2014 - Últimes compres i passejos en bus -



Avui hem anat a Harrods directament després d'esmorzar. Volíem fer una visita tranquila a tot l'edifici i hem pensat que al matí seria millor. A més, com que era el primer cap de setmana de rebaixes hi havia descomptes especials i fins i tot ens hem fet una targeta de clients jaja. Jo m'he comprat algo de roba d'esport molt bé de preu, però la resta de coses que hem mirat s'escapaven de pressupost :P



També hem voltat per la zona de joguines, tot buscant puzzles o legos interessants però tot el que hi havia era molt car i voluminós! Cap al migdia, hem pensat on dinar i finalment hem acabat decidint marxar de la zona i buscar. Com que volíem passejar una mica de turisteo, hem agafat un autobús fins a Spitafield Market i allà hem vist la nostra salvació! Una cadena de sushi envasat molt econòmic i boníssim. Ens hem servit, pagat i a dinar en barra tot mirant el carrer!! Comptant el preu que ens cobren a Barcelona pel sushi, era molt econòmic!!



Després de voltar per Spitafield, hem agafat un bus en direcció al Tower Bridge (més al sud) per fer un volt per la zona de la Torre de Londres. Ens ha tocat caminar una mica perquè la combinació de busos no era perfecta, però hi hem arribat de seguida. Hem fet les fotos de rigor i d'allà hem tornat en autobús fins al centre passant pel bell mig de la City. Amb tant amunt i vall, hem acabat quedant amb els altres a la zona de Trafalgar Square per sopar en un Angus!! Un bon tall de carn que sempre ve de gust jeje.



D'allà, al metro i cap a l'hotel a fer maletes! Demà ho deixarem tot llest a recepció i farem una volta més turística pel centre.

Bona nit,

L'Avi Salmó des de l'hotel 54 Boutique, Londres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger