Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

diumenge, 5 de gener del 2014

05/01/2014 - Passeig amb sol i retorn més tranquil cap a casa -



Hem començat la jornada acabant de tancar bosses i baixant a recepció. Com que anàvem una mica més dora que els pares de l'Astrid, els hem deixat a l'hotel i hem marxat a esmorzar pel nostre compte. Al final, veient que no coincidiríem, hem agafat el metro fins la zona de les Cases del Parlament i el Big Ben per fer la ruta de rigor. 



El solet brillava al cel tímidament i hem aprofitat per passejar pel riu Thames, veient el London Eye, l'Abadia de Westminster i el Parc de St. James. Allà hi havia força gent jugant amb els esquirols tot i la prohibició de donar-los de menjar. Més d'un s'ha endut un ensurt! Hem atravessat el parc fins arribar a Buckingham Palace, on ja es formaven agrupacions de gent agafant posicions per veure el famós canvi de la guàrdia. Nosaltres com que ja ho teníem vist, hem seguit per Green Park per enllaçar amb Hyde Park.



Aquest any també hi havia la fira nadalenca instal·lada. Hem vist que hi havia força atraccions potables i l'hem atravessat tot passejant. El sol encara il·luminava prou bé així que no teníem massa fred. Hem creuat el parc fins la zona de l'Speaker's Corner, on dos homes lluitaven per fer-se escoltar. Sense fer-los massa cas hem pujat fins a Marble Arch, i allà ja estàvem al carrer principal del shopping (Oxford Street)!



Com que anàvem bé de temps, hem acabat d'agafar un autobús fins la part final del carrer i hem baixat al Seven Dials. Després de voltar, volíem tornar dora on estàvem perquè no ens volíem acomiadar de Londres sense dinar una bona pizza guarra al Pizza Hut!!! Sempre que sortim fora de Catalunya i tenim l'oportunitat, degustem aquestes pizzes que tant ens agraden i que no tenim a casa :P



D'allà, hem retornat a l'hotel per carregar maletes. Els pares de l'Astrid han arribat una mica tard i tenien problemes amb les maletes i els pesos, però mentre arribava el taxi ho hem pogut solucionar. Ràpidament ens han deixat a l'estació de Victòria, i com que ahir vaig poder comprar els bitllets a meitat de preu per Internet, només havíem de recollir els passes sense fer cues i baixar a l'andana. Ha anat tot super ràpid i de seguida estàvem al tren.


Un cop a l'aeroport, hem facturat tots els bultos gratuïtament i així no calia patir dins de l'avió. Per evitar haver de córrer, ens hem dividit les targetes d'embarcament i cadascú podia pasar els controls quan volguès jeje. Però Llei de Murphy, quan vas amb temps, els vols s'endarrereixen :P Ens ha tocat esperar força dins del hall de l'aeroport fins que finalment ha sortit la porta d'embarcament. Almenys hem pogut sopar i acabar de gastar totes les monedes que ens quedaven jeje.

El viatge ha estat tranquil, i al no portar maletes no hem fet pas cua d'embarcament, hem deixat que pugés tothom i després hem entrat nosaltres, total els seients van numerats :P Unes boniques vacances per desconnectar i començar l'any amb energia!! Demà toquen els Reis, veurem si s'han portat bé :P

Bona nit,

L'Avi Salmó des de casa, Sabadell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger