Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dissabte, 28 de desembre del 2013

28/12/2013 - Intent fallit, canvi de plans per fer turisme -



Dia gris i ombrívol el que ens hem trobat al llevar-nos. Amenaçava pluja però com que tampoc semblava molt intensa, hem intentat pujar fins el Port del Portilló a veure si podíem fer alguna excursió. A mitja pujada ha començat a ploure amb intensitat i fins i tot nevar un xic. Hem arribat fins a dalt i hem esperat dins del cotxe una bona estona per veure l'evolució.



Com que el temps no ha millorat gens, finalment ens hem decidit per baixar i creuar cap a França a visitar alguns pobles que recomanaven en un blog. Així, hem anat fins a Saint Gaudens, on hem donat una volta després d'aparcar el cotxe. Plovia una mica però es podia passejar sense paraigües, tot i que el fred era força intens! Hem vist l'esglèsia local, el casc antic amb les tendes (tancades per hora de dinar) i també algunes de les torres antigues que conserva la ciutat. 




Finalment, abans de tornar al cotxe, hem passejat per uns bonics parcs amb vistes de la plana, on hem aprofitat per fer alguns videos de prova amb la càmera. Havíem de matar el temps jeje. Després, hem agafat el cotxe en direcció a la Vall d'Aran de nou, per acostar-nos a Saint Bertrand de Comminges. Aquesta vila és curiosa perquè està ubicada dalt d'un turó, i perquè té una Catedral gegant que domina tot el poble. És tot molt bufó, però hem tingut la mala sort d'arribar quan tancaven. Una dona molt amablement ens ha tancat la porta a la cara i ens ha dit algo que no hem entès (després ha tingut sentit).




Total, que veient l'hora que era i olorant menjar...hem acabat seient a la última taula lliure d'una creperia, on hem aprofitat per dinar jeje. Millor algo calent, que els entrepans que dúiem preparats per l'excursió :P Era un local curiós, ben petit i cassolà...on fins i tot el gos rondava pel menjador (sempre comportant-se eh? jeje). Al acabar, de camí al cotxe el sol ha volgut sortir i hem aprofitat per fer més videos de prova corrent per les rodalies jaja. Hem tornat directament a l'hotel a dutxar-nos i fer temps fins l'hora d'anar a Vielha a passejar i sopar alguna cosa!




A veure demà com ens llevem, que tampoc han pronosticat massa bon temps :)




A descansar,

L'Avi Salmó des de l'Hotel Europa, Les

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger