Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

divendres, 9 de maig del 2014

09/05/2014 - Mieses Karma (David Safier) -


Títol original: Mieses Karma
Editorial: Rowohlt Taschenbuch Verlag GmbH
Any: 2008
Nº de Pàgines: 288



Últim llibre voluntari per llegir del curs d'alemany. Personalment crec que era força més senzill que l'anterior, que tenia un rerefons més dens i per això es va anar fent al llarg del curs, comentant-lo a classe.

Aquest viatge ens porta a descobrir, de forma força irònica, la vida d'una presentadora famosa de TV després de la seva mort accidental. La Kim no té una vida feliç a nivell personal. És una triomfadora en l'àmbit laboral però té conflictes familiars i problemes personals greus. Per això, quan a causa de la mala fortuna, mor sobtadament, comença el seu viatge per recuperar la seva vida. Primer es re-encarna en una formiga i poc a poc va descobrint la dura vida dels insectes i de quina manera pot anar-se acostant a la seva família.

A base d'anar acumulant bon Karma i preocupar-se cada cop menys només d'ella mateixa, aconsegueix escalar dins del rang de re-encarnacions a mesura que va morint. D'aquesta forma, amb l'ajuda d'altres personatges, finalment arriba a acostar-se al seu ex-marit i la seva filla, tornant-se a sentir ben feliç. El desenllaç succeeix una mica massa ràpid pel meu gust, però deixaré a l'aire que cada lector ho veig a la seva manera!! És una bona lectura ràpida i lleugera, ja que cada capítol no té més de 4 pàgines i es pot anar deixant la lectura sempre que es vulgui.

L'Avi Salmó escoltant "Burning Bridges" de One Republic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger