Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dissabte, 6 de setembre del 2014

06/09/2014 - Cursa Beer Runners Barcelona -



Celebrada al Forum de Barcelona, ens va apuntar la meva tieta i aquest matí hem anat 5 persones a córrer de forma gratuïta aquesta cursa organitzada per bars i una agrupació de corredors amants de la cervesa (4 corredors i una fotògrafa jeje). La veritat és que no esperava res especial pel fet de ser totalment "free", però ha complert amb escreix tots els serveis mínims que una bona cursa mereix.



Hem arribat prou bé per aparcar sense problema i recollir els dorsals sense fer masses cues. Moltes taules de distribució segons els cognoms i una samarreta de regal molt xula! Després, per amenitzar l'espera fins l'hora d'inici de cursa (una mica tard), han fet un escalfament conjunt guiat per a qui volguès. Nosaltres hem anat a passejar i veure una mica el circuit i saber el que ens esperava :P

Suposo que per fer encaixar el final de la prova amb les dues cerveses i tapes que oferien al arribar, ens han fet sortir a les 11h del matí. En aquestes dates, és una mica un suicidi perquè s'ha obert el dia i ha fet moltíssima calor. A més tot el circuit passava per la zona del Fórum, on realment no hi ha cap mena d'ombra!!

Finalment, a pocs minuts de començar, la gent s'ha anat col·locant i he decidit posar-me força endavant perquè em fèia por trobar taps de la gent menys corredora. N'he vist uns quants d'aquests a l'inici de la prova però no he tingut cap problema per córrer a tope des de l'inici, tot sigui dit. Una mica més tard de les 11h, han donat la sortida i hem iniciat la cursa amb molta velocitat.

Ens han fet baixar un tram amb rajoles aixecades, abans de girar i encarar una bona pujada. Allà ja anàvem ben estirats i he anat recuperant posicions poc a poc. El tram central passava per zones on potser s'haguès pogut posar cintes per evitar retalls (que hem fet tots, m'incloc), però sent una cursa no competitiva, entenc que no calien. Entre els Km 3 i 4, he vist que podia mantenir bé el ritme i he acabat d'apretar per caçar algun corredor. Fèia moltíssima calor i de seguida he pensat que la gran majoria de gent patiria.

Finalment, ens han fet passar pel mig del pàrquing de sorra abans de pujar de nou a la plaça on es trobava l'arribada. La darrera rampa m'ha deixat les cames ben tocades per manca d'entrenament, i he quedat força buit per fer cap sprint final jeje. He mantingut ritme fins a meta i m'han dit que he entrat en la posició 21!! Realment el meu objectiu era baixar de 20' per donar-lo com a excel·lent i m'he sorprès moltíssim quan he vist que estava més aprop del 19' (tot i que fent menys de 5 km per algun retall segur). Els meus companys han arribat caminant perquè al Km 4 ja no podien més amb la calor que fèia. Almenys han mantingut el ritme fins allà i després han passejat una mica.

Al arribar dels primers, he anat directament a recollir les cerveses i les tapes i no he fet gens de cua, però quan han arribat ells, la cua devia fer uns 500m de llargada i han decidit comprar algo al xiringuito de "pago" jeje. Hem recuperat energies tots plegats comentant la jugada i ens hem acomiadat (l'Astrid i jo ens hem quedat a BCN a passejar).


La veritat és que ha estat una bona cursa per agafar velocitat i veure d'aprop algun corredor d'èlit (han convidat al Carles Castillejo, que ha guanyat la prova clar jejej). Ara a preparar com pugui la Matagalls-Montserrat per almenys acabar-la!!

Distància oficial: 5000 m
Distància real: 4960 m (80 mD+/80 mD-)
Temps real: 19'06'' (3:51 min/Km)
Posició: 21 de >500 participants

L'Avi Salmó escoltant "Chandelier" de la Sia

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquesta cursa:https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/CursaBeerRunnersBarcelona92014 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger