Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dissabte, 18 d’abril del 2015

18/04/2015 - Ciudad Real -


Em tocava córrer a les 9:00 del matí, així que m’he llevat amb temps per esmorzar bé i anar a la zona d’inici. Avui era més agradable que ahir, ja que podíem seguir tota una via verda a les afores de la ciutat que ens portava cap als camps seguint les vies del tren.

Un cop tot llest, he pogut sortir. I sense tanta calor i la panxa plena del bon esmorzar de l’hotel, he pogut córrer molt bé i ràpid. He fet un trajecte força llarg tot i que amb l’emoció se m’ha escapat una mica el control del temps per tornar. He acabat corrent 1h i 10’, passant-me una mica del temps establert jeje. En teoria no serà un gran problema :)

Després de les pertinents proves, he pogut tornar passejant fins a l’hotel per dutxar-me i deixar la meva habitació abans del migdia. Com que em sobrava una mica de temps, he sortit a fer una volta ràpida per la ciutat abans de tornar a dinar. He pogut menjar amb la resta de voluntaris, parlar de com havia anat tot i just després uns quants hem sortit en direcció l’estació de l’AVE per agafar un tren de tornada a Barcelona.

La situació era una mica extranya perquè a falta de 5’ per l’arribada del tren, l’estació estava tancada sense ningú a quí dirigir-nos jaja. Han obert l’entrada a l’andana només 3’ abans de l’arribada del tren però bé, tot ha anat de conya. Estem acostumats a Barcelona, on fan més controls segurament jeje.

Al cap de 3 horetes, ja estava de nou a caseta per acabar de passar el cap de setmana i tornar cap a Menton demà :) Una visita llampec per re-establir llaços, col·laborar i intentar finalitzar la tesi!!

L'Avi Salmó desde Sabadell, Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger