Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

divendres, 4 de desembre del 2015

04/12/2015 - PhD Final Stop -


Poca gent sap el que ha costat acabar aquest doctorat, ni com d’orgullòs estic d’haver-ho aconseguit després de tants anys treballant-hi. Des del seu inici hi he treballat moltíssim cremant totes les etapes possibles i gaudint-lo al màxim. He pogut anar a recollir mostres a varis indrets; he après moltes tècniques analítiques per obenir els meus resultats; he participat a xerrades amb grans científics que m’han ensenyat com presentar dades, com valorar què s’ha d’explicar i com s’han de transmetres les coses; he pogut participar a congressos internacionals; he pogut treballar a l’Àrtic; he pogut conèixer persones increïbles al llarg de totes aquestes experiències, i sobretot, gràcies a elles he pogut arribar on sóc ara mateix!



Tot i que la història es remunta uns quants anys enrera, no ha estat fins aquests darrers 6 mesos que li he pogut donar l’empenta final. Això sí, ha costat moltíssim compaginar 8 hores de feina + treballar en el doctorat + conviure en familia i fer alguna activitat d’esbarjo personal per sobreviure. Per això el meu principal agraïment ha d’anar per l’Astrid :)



A partir d’ara, s’obre una nova vida de menys estrés i tranquilitat que penso aprofitar al màxim fent tot allò que més m’omple. Simplement volia escriure aquesta petita entrada per agraïr-vos a tots el vostre suport al llarg de tots aquests anys: sí, a tu també!!



“Si los ladrillos no están bien hechos,
las paredes se caen.

Lo que he construido aquí es una pared enorme,
por lo que he necesitado montones de ladrillos.
Por suerte conozco a muchos que los fabrican,
así como a toda clase de personas útiles.

Alguien me dijo una vez que si iba a hacer algo,
debería tomarme mi tiempo y hacerlo bien.

Una vez más, mi agradecimiento
para esos buenos amigos que con tanta gentileza
pusieron a mi disposición sus conocimientos
para que mis ladrillos fueran sólidos
y de buena calidad.”

George R.R. Martin 



L'Avi Salmó ara ja Doctor, desde Sabadell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger