Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

diumenge, 20 de desembre del 2015

20/12/2015 - El regreso del Catón (Matilde Asensi) -


Títol original: El regreso del Catón
Editorial: Planeta
Any: 2015
Nº de Pàgines: 608





Amb l’aparició d’una petita oportunitat de finalitzar el doctorat, he hagut d’abandonar la lectura durant uns quants mesos. No és algo que m’agradi, però treballant i sacrificant les meves hores de lleure per acabar la tesi, no m’he vist amb forces de seguir llegint per plaer.

Ara amb una mica més de temps i amb la feina acabada, he tingut l’oportunitat de llegir una nova entrega d’aventures i proves gràcies a la Matilde Asensi. Seguint amb el seu estil que combina esglèsia, les aventures i els grans secrets amagats, ens ha tornat a reunir alguns dels personatges de la seva famosa obra (El Gran Catón) per fer-nos viatjar de nou a la zona aràbica intentant esbrinar secrets relacionats amb Jesús i la seva influència.

El que m’agrada de tots aquests llibres és la facilitat amb que es desenvolupa l’acció, sense perdre massa temps amb introduccions banals. Així els nostres protagonistes, tranquil·lament instal·lats a Canada i treballant com a professors, reben la visita i potserior invitació a casa d’un multimillonari. Aquest, els ofereix suficient informació i recursos per intentar convènce’ls de cara a realitzar aquesta aventura. Amb la clara negativa de la nostra protagonista, cansada ja d’aquests jocs, la llavor queda implantada al cap del seu marit, i finalment els dos accepten fer un petit estudi previ sobre el tema proposat, i sense cap compromís més enllà.

El que havia de ser una petita prospecció es converteix en un desig absolut de conèixer-ho tot, i per suposat tots entren dins del joc proposat pel multimillonari. S’uneixen a l’aventura antics companys de la primera aventura, així com altres personatges dels que no se sap si són bons o dolents. Això es manté al llarg de tot el llibre, incloent de nou aventures increïbles dins de coves a Israel seguint els passos i les trampes dels que volien protegir l’origen de Jesús.

Totalment en un entorn inverosímil, passant proves que objectivament semblen irreals, l’autora torna a fer-nos vibrar amb unes aventures a l’estil d’Indiana Jones, fins un final interessant. És un llibre molt fàcil de llegir i que recomano a tothom a qui li agradin les aventures, siguin més o menys creïbles :)

L'Avi Salmó escoltant “For You“ de Gavin James


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger