Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

diumenge, 3 de juliol del 2016

03/07/2016 - Plan d’Eau des Vannades -



Aquest matí he deixat a l’Astrid dormint per fer una mica de bicicleta. Era la meva primera sortida llarga després de saber que sóc diabètic insulino-dependent, i volia provar com reaccionava el cos. Com és estiu, he sortit a les 7 del matí i així a les 10 ja estava de tornada. La meva sorpresa ha estat trobar-me a l’Astrid encara dormint jaja, però com que no teníem cap pressa, hem esmorzat a l’hotel i ens hem quedat a la piscina tot el matí abans de marxar.

Hem decidit acostar-nos a Digne-les-Bains per veure la ciutat, però ens ha decebut molt. No hi havia gran cosa a veure així que hem optat pel pla B...anar a buscar Vide-Greniers (mercats de les puces) per la regió. Gràcies a la web oficial és molt fàcil saber on i quan es fan. N’hem pogut visitar un parell abans de trobar-nos amb una super tempesta a l’hora de dinar! Per sort, hem trobat un restaurant obert que ens ha donat de menjar, i hem estat molt bé a l’aire lliure però a cobert de l’aigua jajaj. Al cap de poca estona el sol ha tornat a sortir i ha tornat a fer calor.

Després, hem visitat algun altre mercat, i hem anat a buscar l’autopista per tornar a casa. Tot just ens havíem incorporat, hem vist al nostre costat un llac amb platja ple de gent que ens ha atret molt. Ens hem mirat amb l’Astrid, i hem decidit anar-hi. Hem agafat la sortida i seguint les indicacions, hem arribat a una gran esplanada per aparcar el cotxe abans d’anar a la platja del llac (era gratuïta): Plan d’Eau des Vannades.

Aquí ens hem tret la calor de sobre amb un parell de banyets, i al cap d’un parell d’hores hem marxat al cotxe per acabar de tornar fins a casa. Ens quedaven unes horetes de viatge, però l’autopista estava buida (era tard) i s’ha fet poc pesat. Hem passat un gran cap de setmana gaudint d’unes de les coses que teníem pendent des de l’any passat :)

L’Avi Salmó des de Menton


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger