Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dilluns, 1 d’agost del 2016

01/08/2016 – Lyon -



Aquest matí he fet una sortida llarga en bici mentre l’Astrid m’esperava a la piscina de l’hotel. Abans de sortir he preguntat si em podria dutxar i deixar l’habitació a la 13h en comptes de a les 12h i no m’han posat cap pega. Així hem fet el darrer bany, dutxa i tancament de maleta per sortir d’Aix-les-Bains cap a Lyon.

Al cap d’un parell d’horetes hem arribat a Lyon i seguint el GPS hem arribat a l’hotel amb molta sort perquè no hem enganxat un embús gegant entrant a la ciutat. Hi havia dos hotels de la mateixa cadena i he entrat al que no tocava jajaj. Però de seguida m’han dirigit a l’altre (100 metres més avall) i ens hem registrat sense problema.

Hem decidit sortir a passejar per la tarda i després de tant de cotxe, hem anat al centre caminant. El barri de l’hotel no tenia res, però un cop superada una de les estacions de tren (Gare de Perrache), ha anat millorant fins la zona cèntrica. Hem recorregut un dels carrers que sortia de la Place Carnot fins a la de Bellencour entrant en algunes botigues.

Un cop hem superat la plaça, estàvem cansats de caminar (sobretot l’Astrid, pobre) i hem arribat a la zona de restaurants. Cal dir que a Lyon, els restaurants es troben sobretot en una zona concreta del centre i dóna gust poder caminar i anar veient els menús per triar. Era d’hora però hem anat mirant i al final n’hem trobat un que ens ha agradat i ens hem assegut a sopar.

Hem menjat molt bé, en una terrasseta fresqueta i per tornar a l’hotel hem agafat un taxi (l’Astrid estava petada jeje). Bé, millor dit, hem intentat trobar un taxi jaja. Hem anat a varies parades de taxi i no n’hi havia ni un jajaj. Al final hem caminat fins la Place Bellencour, on n’hem trobat alguns a la parada de taxi (els del centre anaven massa buscats jajaj).

D’allà a l’hotel, en 5’ i per 6€, tot un èxit per descansar jaja.

Demà més :)

L’Avi Salmó des de Lyon


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger