Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dimarts, 2 d’agost del 2016

02/08/2016 – Lyon



Avui tocava passar el dia a Lyon, però hem decidit agafar el cotxe perquè l’Astrid ja no està per caminades quilomètriques jaja. El primer que hem fet és pujar amb el cotxe a la famosa Notre Dame de Fourviere, situada al cim del turó que domina tot el casc antic de Lyon entre els rius Saône i Rhône.

Hem pogut aparcar al pàrquing gratuït i fer la visita dins de l’edifici sense problema. És força impressionant pensar com ho van construir a la seva època sense tanta tecnologia i està molt ben conservat. Un cop allà dalt, hem pogut veure també la Torre Metàl·lica, imitant a la Tour Eiffel abans de passejar fins a les restes del Gran Teatre, on estaven muntant uns escenaris per algun festival d’estiu.

Quan ens hem cansat, hem agafat el cotxe i hem baixat cap al casc antic, amb la gran sort d’aparcar molt a la vora i sense pagar, just abans del Pont Juin. Hem deixat el cotxe allà i hem passejat cap al nord fins al Museu de les Belles Arts i l’Ajuntament, al costat del Gran Teatre. Començava a fer calor i hem anat tornant cap al sud per buscar on dinar, dins de la zona de restauració. Avui no l’hem encertat massa, ja que el local era molt maco i típic (petitó), però hem triat plats que no ens han agradat, hem de ser sincers, l’hem cagat jajaja. No sempre es pot encertar J

Després, ja hem passat la tarda per tota la zona comercial combinant els carrers peatonals amb els de botigues fins a l’hora de sopar. Teníem gana força d’hora (ja que no hem dinat massa) i hem acabat trobant un restaurant que feia descompte als menús si entraves abans de les 19:30 jajajaj. Dit i fet, a les 19:15 estàvem asseguts i ens han confirmat que ens farien un descompte.

Hem sopat de meravella, dos menús ben complets i bons, i hem acabat pagant menys de 30 euros. Almenys després d’una mala tria, a la nit l’hem clavat jaja. Al final ens volien convidar a licor però com no bevem esperem que no s’ho hagin pres malament!

Un cop amb la panxa plena, hem fet una volta més per la ciutat tranquil·la, gaudint del calorós vespre i hem anat a buscar el cotxe per tornar a l’hotel. Demà ja toca marxar i hem decidit amb l’Astrid parar a Avinyó a mig camí per fer la jornada més relaxada camí de casa.

Bona nit,

L’Avi Salmó des de Lyon

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger