Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

diumenge, 7 d’agost del 2016

07/08/2016 - Road Bike Castillon, Sospel, Col de Vescavo, Porra, Latte, Menton -



Avui he sortit amb el Santi a fer una ruta nova i ensenyar-li la banda italiana secreta jaja. Hem enfilat tranquil·lament la pujada fins a Castellar per la D24, evitant la sortida brutal des de casa per l’altra carretera. Un cop allà, hem seguit la carretera que ens ha dut de nou a la carretera de Sospel, per acabar l’ascens a Castillon. Com a bon escalfament no té preu, així que hem arribat amb energia a dalt.

Hem fet una parada tècnica amb foto inclosa, i hem enfilat la baixada cap a Sospel per la carretera curta. Un cop al poble, hem enfilat direcció a Itàlia per fer el Col de Vescavo. És un ascens tranquil al principi però amb unes rampes dures (i curtes) a la seva part més alta. De totes formes, crec que és molt pitjor quan es ve de l’altra banda, ja que normalment és al final de les sortides i té unes pujades dures pel poble d’Olivetta i abans de la frontera. Avui, xino-xano, l’hem fet molt bé abans de baixar a la carretera principal del país veí.

Un cop allà, l’hem resseguit en baixada direcció Ventimigglia fins arribar a Porra. Allà, li he ensenyat al Santi la ruta alternativa per evitar cotxes. Just quan trencàvem cap Bevera, ens ha passat un scooter amb el Giorgio (gelader de confiança) i ens ha saludat jajaja. Hem resseguit la vall fins al darrer pont, on hem trencat per anar camí de San Antonio. He avisat al Santi de la dura pujada inicial i l’hem fet cadascú al seu ritme. És cert que és molt dura (rampes del 16% a trams), però sense cotxes i sabent que després és tot baixada es fa bé.

Des del cim de la urbanització hem anat baixant per la carretera fins arribar al supermercat de Latte i la seva famosa rotonda. D’allà només calia seguir la carretera de la costa pels petits túnels fins a la frontera i entrar a Menton. Una bonica ruta amb bona companyia J

Distància: 62,97 Km
Desnivell: 1200 mD+/1200 mD-
Temps emprat: 4h23’
Podeu veure i descarregar el circuit clicant aquí:

L'Avi Salmó escoltant “Camins” de Sopa de Cabra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger