Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dilluns, 28 de novembre del 2016

28/11/2016 – El secreto de tener bebés tranquilos y felices (Tracy Hogg y Melinda Blau) -

-->

Tïtol original: Secrets of the Baby Whisperer
Editorial: RBA Libros
Any: 2006
Nº de Pàgines: 366



A casa no som massa fans de llegir molts llibres sobre bebès, així que em vaig fiar totalment de la recomanació que em va donar la meva germana (més experimentada en aquest camp que nosaltres jeje). Em va recomanar només un llibre, i haig de dir que a nosaltres ens ha anat molt bé.

Aquest viatge no pretén descriure massa què diu el llibre sinó explicar que moltes vegades, amb el tema dels nouvinguts, com que no sabem a qui preguntar, volem aplicar massa normes que hem vist, llegit o escoltat sense parar atenció al que nosaltres creiem. És per això que després de llegir aquest llibre, penso que està molt ben enfocat a donar un consell recurrent al llarg de totes les pàgines: apliqueu el sentit comú!!

És evident que nosaltres no estem d’acord amb tot el que proposen les autores i hem fet coses de forma molt diferent, però sí és veritat que seguint alguns dels consells en relació a com reaccionar davant els bebès, hem aconseguit portar una vida sense complicacions i dormint després de 2 mesos amb la nostra filla al costat.

Nosaltres ens quedem amb varis consells molt generals que ens han agradat i que recordem sovint quan les coses es compliquen. Aquesta nova aventura que comença al ser pares no es pot explicar amb llibres teòrics, i és per això que cal informar-se però també mantenir uns criteris en els que creus per poder avançar sense retrets J

Si teniu l’oportunitat, recomano el llibre per tots els consells que dóna i les explicacions del mètode que proposen segons el tipus de fill/a que tingui cadascú. Un bon lloc on buscar alguna resposta quan els pares es troben perduts!

L'Avi Salmó escoltant “Coses“ dels Amics de les Arts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger