Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

diumenge, 18 de desembre del 2016

18/12/2016 - Road Bike to Vallecrosia, Perinaldo, Apricale, Isolabona, Dolceacqua and Menton -



Un dia que deixo triar la ruta a la Rachel, i hem passat un fred que pelava jaja. L’Astrid no es troba bé, després de la seva costella trencada quasi espontàniament, els últims dies té molt mal d’esquena i estem una mica mosca perquè no entenem què passa. Tot i això, com que queden 4 dies per baixar cap a Sabadell per unes bones vacances nadalenques amb l’Alexia per primer cop, avui hem pactat que podia sortir unes 3 horetes amb la Rachel.

Ha vingut un cop més ella a Menton (pobre, sempre li toca) i hem anat a fer el bucle curt italià. Hem sortit de Menton cap a Ventimigglia, passant la frontera sota control militar :S Un cop al poble, hem seguit camí de Vallecrosia, on hem girat a mà esquerra cap al nord, camí de Soldano. És la mateix carretera que vam fer a l’estiu, i va pujant amb una bona pendent fins a Perinaldo.

De nou hem fet paradeta al seu mirador (per seguir amb la tradició), i de seguida hem agafat la carretera que baixa per l’altra banda (cara nord) cap a Apricale. Greu error! Amb el fred que feia i la nit gelada, ens hem trobat una carretera ombrívola plena de glaç, on hem hagut d’anar a menys de 10 Km/h frenant i vigilant de no caure...patint dels dits gelats!!! Jjajaj, ens ho hem pres amb alegria queixant-nos molt i rient, però la veritat és que s’ha fet molt dur!

Quan finalment hem arribat a la fondalada de la vall, ens hem aturat una mica al solet per escalfar les mans. Quin fred!!! De seguida hem arribat a Apricale, on hem tombat a l’esquerra, tot baixant cap a Isolabona. Aquí ja hem vist una mica més de sol, però teníem tant fred dins del cos, que ha costat recuperar-se.

Hem continuat carretera avall fins a Dolceacqua (per fi he vist el poble jajaj), on hem passat prop del seu pont espectacular per unir la ciutat del riu amb la part alta. Després d’alguna foto de rigor, hem seguit carretera avall cap a Ventimigglia i hem retornat a Menton per la costa agafant caloreta.

Una gran sortida per tancar l’any a França i anar a celebrar les festes nadalenques amb la familia :)

Distància: 63,20 Km
Desnivell: 906 mD+/906 mD-
Temps emprat: 3h17’
Podeu veure i descarregar el circuit clicant aquí:

L'Avi Salmó escoltant “Velocitat del Lluç” de les Oques Grasses


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger