Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

divendres, 10 de febrer del 2017

10/02/2017 – La primera ley 1: La Voz de las Espadas (Joe Abercrombie) -

-->

Tïtol original: The First Law: The Blade Itself
Editorial: Alianza Editorial
Any: 2007
Nº de Pàgines: 656



Primera part d’un viatge en forma de trilogia que vaig començar després de les vacances de Nadal. A l’espera de que altres aventures ens expliquin els seus finals, aquesta està totalment finalitzada en tres llibres i haig de dir que el primer contacte m’ha encantat.

Ambientat en un món real d’humans, també apareixen la màgia i les criatures fantàstiques d’una forma molt irònica i negra. Abunda l’humor negre i salvatge en un món descrit a la perfecció on no hi ha bons ni dolents, sinó personatges devots al seu destí. Segurament és per aquesta sinceritat a l’hora d’escriure que m’han agradat totes les aventures que van sorgint en paral·lel i per les que anem viatjant a mesura que avancem en el llibre. A la primera entrega se’ns han presentat força personatges per entendre els seus actes i com reaccionaran en el futur (imagino).

Per a tots els amants de les novel·les fantàstiques, és una molt bona recomanació ja que es llegeix molt ràpid i es pot anar rient a mesura que s’avança tot la crueltat de les escenes descrites (una virtut de l’autor sens dubte).

Amb ganes de seguir amb la segona part (bona senyal) :)

L'Avi Salmó escoltant “Mon Everest“ de Soprano and Marina Kaye

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger