Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dilluns, 10 d’abril del 2017

10/04/2017 – La primera ley 3: El Último Argumento de los Reyes (Joe Abercrombie) -

-->

Tïtol original: The First Law: Last Argument of Kings
Editorial: Alianza Editorial
Any: 2007
Nº de Pàgines: 792



Finalment, el desenllaç d’aquesta gran obra en un volum únic i fantàstic que permet concloure totes les aventures dels nostres personatges. L’inquisidor Glokta ha de començar a cuidar-se ell sol i descobrir qui el traeix, el nord sembla perdut per la Unió ja que no poden derrotar als pobles lliures, i el mestre Bayaz veu com els seus enemics més poderosos s’acosten a la capital del regne per destruir-lo.

De nou, un munt d’aventures diverses situades a varis punts cardinals però que s’uneixen en un sol fil conductor, ben lligat i amb tot el sentit del món per entendre què fa cada personatge dins de l’obra. Com era d’esperar ha aparegut una mica més de màgia i poders en el tram final, però sempre dins d’una lògica en el conjunt de l’obra sencera. Un bon final per saber qui és qui, amb moltes sorpreses i deixant clar, que no sempre tot es el que sembla.

Bona conclusió de la saga, tot i que intueixo que hi haurà uns quants personatges que apareixeran a futures obres de l’autor si és que els vol rescatar donat el seu pes dins de l’obra.

L'Avi Salmó escoltant “Bohemian Rhapsody“ de Queen

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger